Nieuws:

NU EEN TAXI NODIG? BEL 0180 613 047

Taxi Bakker BV is een vervoersbedrijf uit Barendrecht en heeft grip op vervoer. Wij bieden verschillende taxidiensten voor het hele land. Service en kwaliteit zijn voor ons personenvervoer absolute uitgangspunten. Ons taxibedrijf biedt u een ruime keuze aan exclusieve vervoersdiensten. Voor een snelle, betrouwbare en veilige taxi uit Barendrecht gaat u naar Taxi Bakker BV, want wij zorgen dat u verder komt.

Roparun | Taxi Bakker Runners

De voorbereidingen voor de Roparun 2016 zijn weer in volle gang. De Taxi Bakker Runners zetten zich ook dit jaar weer in om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel.

    

>> Lees meer over de Taxi Bakker Runners

 

Personenvervoer

Ons taxibedrijf in Barendrecht biedt natuurlijk de reguliere taxidiensten. Zowel op afspraak als direct. Onze chauffeurs zijn vriendelijk en behulpzaam. Ons personenvervoer gaat echter verder. Binnen deze dienst valt namelijk ook ziekenvervoer. Hierbij hoort als vanzelfsprekend dat onze chauffeurs de bagage naar de auto brengen...

>> Lees meer over Personenvervoer

Exclusief vervoer

Hieronder valt uiteraard zakelijk vervoer. Cliënten die veel van onze diensten gebruikmaken bieden wij de mogelijkheid om, per maandelijkse facturering, op rekening te rijden. Erg handig en overzichtelijk. Alle ritten worden desgewenst gespecificeerd op datum, tijdstip, vertrekadres, bestemming en de naam van de vervoerde persoon.

>> Lees meer over Exclusief vervoer